Dominic Thiem, calificat în finala Turneului Campionilor

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas îl va înfrunta în finala Turneului Campionilor, Nitto ATP Finals, pe austriacul Dominic Thiem, care l-a învins sâmbătă seara pe germanul Alexander Zverev, deţinătorul titlului, cu 7-5, 6-3, în a doua semifinală de la Londra.

Thiem, cap de serie numărul cinci, a avut nevoie de o oră şi 34 de minute pentru a trece de Zverev, cap de serie numărul şapte.

În prima semifinală, Tsitsipas, numărul şase pe lista capilor de serie, a trecut de elveţianul Roger Federer, al treilea favorit, cu 6-3, 6-4.

Zverev a terminat cu 19 erori neforţate, faţă de 12 ale lui Thiem.

În finala de dublu, cuplul alcătuit din sud-africanul Raven Klaasen şi neozeelandezul Michael Venus, cap de serie numărul cinci, va întâlni perechea franceză Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut.

În penultimul act, Klaasen şi Venus au câştigat cu 6-7 (5), 7-6 910), 10-6 în faţa columbienilor Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, principalii favoriţi. Francezii Herbert şi Mahut, favoriţii numărul şapte, s-au impus cu 6-3, 7-6 (4) în faţa favoriţilor numărul doi, Lukasz Kubot (Polonia)/Marcelo Melo (Brazilia).

Sursa – agerpres.ro

Cele mai citite

Related Articles