Doi luptători reșițeni au fost convocați la lotul național de juniori

112

Luptătorii de la CSS și CSM Reșița au început pregătirea în vederea abordării sezonului 2019. Doi dintre ei fac parte din lotul național de juniori IV și s-au deplasat spre locul de reunire al acestuia. Prof. Florin Dință, antrenor al luptătorilor reșițeni, a vorbit despre această etapă:

„Noi am început deja pregătirea din data de 7 ianuarie la sălile de lupte cu sportivii de la CSM Reșița și CSȘ Reșița. Ne pregătim pentru următoarele concursuri care vor începe încă din luna februarie, iar la sfârșitul lunii martie vom participa la Campionatul Național de juniori. Suntem în pregătirea de iarnă cu 14 sportivi juniori și cadeți și 25 sportivi mai mici. Sportivii Gabriel Radu de la CSM Reșița și Raul Badea de la CSȘ Reșița fac parte din lotul național de juniori mici și se vor pregăti la Târgu Mureș. Ei fac parte de aproximativ 3 luni în acest lot, fiind cooptați după ce au devenit campioni naționali”, a declarat antrenorul Florin Dință.


Reșițenii Gabriel Radu și Raul Badea fac parte din lotul național de juniri IV, luptători cu vârsta de 13 și 14 ani.


La Reșița vor continua să se pregătească componenții lotului de juniori III, ne-a mai spus Florin Dință, care se ocupă de pregătirea luptătorilor împreună cu antrenorul emerit Adrian Dacica.


Cristina Corocan