Documentarul „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, lansat cu succes! Microbiştii îl vor vedea în cinematografe din 17 mai

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declara joi seara, la lansarea filmului „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, că documentarul va avea succes pentru că nu este o poveste despre jucătorii de fotbal, ci despre toţi românii.

„Toată lumea a fost extrem de impresionată, ne bucurăm că alături de noi au fost foarte mulţi prieteni. Suntem siguri că acest film va avea un succes foarte mare, pentru că nu este un film despre jucători, este un film despre toţi românii, care ar trebui să se regăsească în el. Toate poveştile le veţi regăsi în film şi bineînţeles că totul culminează cu povestea lui Edi care, vă amintiţi că la final de 2022, toată lumea întreba când pleacă. Şi pur şi simplu nu a plecat. Recunosc că nu a fost deloc o decizie uşoară, poate că nu a fost o decizie care să fie înţeleasă foarte bine la vremea respectivă, dar sunt convins că fără Edi (n.r. – selecţionerul Edward Iordănescu) nu am fi reuşit să fim prezenţi aici. Toate aceste poveşti fac ca acest film să reprezinte o poveste despre România. Iar la final filmul este pur şi simplu inspiraţional, inclusiv pentru jucătorii noştri”, a spus Burleanu, citat de Agerpres.

Preşedintele FRF a menţionat că EURO 2024 este o etapă
pentru construirea celei mai importante generaţii a Naţionalei din ultimii 20 de ani.„Indiferent dacă naţionala va fi o surpriză la EURO sau nu, privim acest Campionat European ca pe o etapă pentru a construi ce mai importantă generaţie din ultimii 20 de ani”, a precizat Burleanu.

Regizorul fimului documentar, Remus Achim, a declarat la
rândul său că „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”
este o lecţie de viaţă pentru România, nu doar pentru cei care joacă fotbal.

Prin acest film documentar, publicul are ocazia să călătorească împreună cu echipa naţională pe toată durata preliminariilor, retrăind toate cele 10 partide din campania de calificare. Filmul va fi distribuit de Forum Film şi va putea fi văzut în cinematografele din toată ţara începând cu 17 mai, înainte de EURO 2024.

foto: facebook Federatia Romana de Fotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles