Direcţia pentru Sport Caraş-Severin i-a premiat pe cei mai buni boxeri

Direcţia Judeţeană de Sport Caraş-Severin continuă să-i premieze pe cei mai valoroşi exponenţi ai mişcării sportive din judeţ. După dansatori, a venit rândul boxerilor. Doi tineri pugilişti şi antrenorul Francisc Vaştag au fost protagoniştii festivităţii desfăşurate la Municipalul reşiţean. Detaliază Dorin Voina, inspector în cadrul Direcţiei pentru Sport.

“După ce am făcut premierea  pentru reprezentanţii clubului de dans sportiv Mystic, am fost la Clubul Sportiv Municipal din Reșița ca să-i premiem și pe sportivii cu rezultate deosebite la box. Este vorba despre Nițu Sebastian și Trulea Darian, alături de care a fost premiat şi antrenorul emerit Francisc Vaștag. Am acordat premii constând în echipamente sportive, pentru rezultatele deosebite obţinute în anul 2022 și 2023. În viitor sperăm că vom putea premia și sportivi de la celelalte secții, cum ar fi tenis, atletism și lupte.”

Premierile nu includ recompense financiare, deoarece bugetul Directiei de Sport e limitat. La începutul anului, instituţia a primit de la Bucureşti doar bani pentru competiţii. O suplimentare a fondurilor ar putea veni în toamnă.

Cele mai citite

Related Articles