Dinamo a fost egala unei echipe din Liga a 3-a engleză

DinamoDinamo Bucureşti a terminat la egalitate cu formaţia engleză de liga a treia Oldham Athletic, 2-2 (1-1), vineri seara, la Manchester, într-un meci amical de fotbal jucat în stagiul de pregătire din Anglia.

Oldham Atheltic este o echipă care sezonul trecut s-a salvat in extremis de la retrogradarea în al patrulea eşalon din Anglia.  Oldham a deschis scorul în min. 19, dintr-un penalty transformat de Jose Baxter, după ce portarul Cristian Bălgrădean l-a faultat în careu pe Jonson Clarke-Harris. Dinamo a egalat peste zece minute, prin Laurenţiu Rus (29), iar după pauză a trecut în avantaj, graţie golului înscris de Marius Alexe (60), la o gafă a apărării engleze. Oldham a egalat în min. 68, prin Charlie MacDonald, cu un şut din afara careului.

 Antrenorul Gigi Mulţescu a utilizat echipa: Bălgrădean (Naumovski, 46) – Nica, Dr. Grigore (Durimel, 84), Asanovic, Fai (A. Radu, 89) – C. Matei, L. Rus, Curtean, D. Rotariu (Strătilă, 58) – Dănciulescu (J. Thomas, 76), Alexe.

 Dinamo va disputa următorul meci de verificare din Albion pe 7 iulie, contra formaţiei scoţiene Ayr United (liga a treia), la Leeds, de la ora 20,00 (ora României).Sursa:Agerpres

De același autor

Related Articles