Derby studenţesc în Divizia A de handbal feminin: Universitatea Reşiţa joacă la Universitatea de Vest Timişoara

Echipa de handbal feminin Universitatea Reşiţa a pierdut meciul disputat la CSU Oradea, în prima etapă programată anul acesta în Divizia A. Studentele reşiţene au făcut un joc consistent în prima repriză, au condus la pauză cu trei goluri,  dar n-au gestionat la fel de bine partea a doua a întâlnirii – şi au cedat în final la o diferenţă de patru goluri. Universitatea Reşiţa va avea o nouă şansă la victorie în acest weekend, când este programat încă un episod al derbiului bănăţean contra studentelor de la UVT Timişoara. Cu detalii, antrenorul Universităţii Reşiţa, Cristian Busuioc.

“Duminică, în 4 februarie, vom întâlni echipa CS Universitatea de Vest din Timișoara, un derby studențesc. Dacă în turul campionatului duelul s-a terminat cu un rezultat de egalitate, în mod sigur și acest joc va fi foarte disputat. Plecăm încrezători și, de ce nu, ne dorim să câștigăm acest meci. Lotul nostru este complet valid, sper să nu apară probleme și până la ora jocului să alcătuim o formulă completă, împreună cu junioarele de la Liceul Teoretic Traian Vuia. Şi în deplasarea de la Oradea le-am avut în componența lotului. Suntem în pregătiri, suntem cu gândul la această etapă și sper să venim cu vești bune duminică de la Timișoara.”

Meciul UVT – Universitatea Reşiţa se dispută în cadrul celei de-a noua etape a Diviziei A feminine. Jocul se va disputa probabil de la 12.00, ora nefiind deocamdată confirmată pe site-ul Federaţiei. Înaintea acestui joc, cele două echipe sunt vecine de clasament în seria C. Reşiţa ocupă locul 5, iar formaţia timişoreană se află pe 6, diferenţa dintre cele două echipe fiind de trei puncte.

Cele mai citite

Related Articles