Denis Alibec: trebuie să ne concentrăm să câştigăm partidele cu Israel şi Kosovo, eu sunt încrezător

Fotbalistul echipei naţionale a României, Denis Alibec, a declarat, miercuri, într-un interviu acordat FRF TV, că el şi colegii săi trebuie să se concentreze şi să câştige partidele cu Israel şi Kosovo din preliminariile EURO 2024, notează Agerpres.

Obiectivul în meciurile cu Israel şi Kosovo este câştigarea celor 6 puncte. Jucăm acasă, avem fanii alături de noi şi trebuie să ne concentrăm să câştigăm ambele partide. Eu sunt încrezător. E o şansă unică pentru noi şi trebuie să profităm de ea. Nu contează cine marchează în această dublă, important este ca echipa naţională să câştige. Eu pot să dau şi pasă de gol, nu mă deranjează. Eu promit că voi da totul pe teren şi îi aşteptăm alături de noi pe suporteri. Sper să ne bucurăm împreună la final”, a afirmat Alibec.

Prezent alături de naţionala României la Campionatul European din 2016, Alibec speră să ajungă din nou la un turneu final: “E un lucru fantastic să ajungi la turneul final. Cred că e visul oricărui fotbalist să joace la un turneu final, să se bucure alături de fani”.

Echipa naţională de fotbal a României va juca pe 9 septembrie cu Israel şi pe 12 septembrie cu Kosovo, ambele partide fiind programate pe Arena Naţională din Capitală, de la ora 21:45, în cadrul preliminariilor EURO 2024.

sursa foto: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles