De la campion la campion! Alina Vuc i-a înmânat veteranului Alexandru Ballai Placheta de Excelenţă a Federaţiei Române de Lupte

Campania Federaţiei Române de Lupte intitulată “Campionii vin la tine acasă!” a continuat zilele trecute cu un popas la Târgu Mureş, acolo unde Alina Vuc şi celelalte vedete ale luptelor româneşti s-au întâlnit cu tinerii luptători ai clubului BSG. Cu acest prilej a avut loc şi un moment festiv care l-a avut în prim-plan pe fostul mare campion Alexandru Ballai, preşedintele clubului târgmureşean şi vicepreşedinte al Federaţiei: vicecampioana mondială Alina Vuc i-a înmânat seniorului luptelor româneşti o Plachetă de Excelenţă, precum şi dresul în care a luptat la Jocurile Olimpice de la Rio.

Distincţia conferită vine din partea Federaţiei, care a considerat că un asemenea gest trebuie făcut de la campion la campion, ca o punte între generaţii. Emoţionanta întâlnire dintre Alexandru Ballai şi Alina Vuc a fost consemnată şi pe pagina de facebook a Federaţiei Române de Lupte:

“Alexandru Ballai este omul care a facut în lupte și din lupte lucruri extraordinare. Respiră și trăiește pentru sportul luptelor, dând valoare acestei discipline olimpice. Implicarea și devotamentul său, începând de la cariera de sportiv până la statutul de Vicepreședinte al FRL au avut ecouri răsunătoare. Drept pentru care, fetele Lotului Olimpic și FRL îi mulțumesc : «Oamenii de succes fac în fiecare zi ceea ce oamenii normali fac doar din cand în cand!», este mesajul transmis de forul care patronează luptele din România.

foto: facebook Federatia Romana de Lupte

Cele mai citite

Related Articles