[FOTO] Daria Grigoroiu spulberă concurenţa la 60 m garduri! Aur şi record personal la Naţionalele U20

În ultimii ani, atleta Daria Grigoroiu ne-a obişnuit cu rezultate excelente în probele de viteză, şi în mod special în cea de 60 m garduri, acolo unde reşiţeanca nu lasă mari speranţe colegelor de generaţie. Aşa au stat lucrurile şi la Campionatele Naţionale de juniori Under20, desfăşurate în weekend la Bucureşti: talentata vitezistă cu dublă legitimare, CSS-CSU Reşiţa, a câştigat aurul pus în joc la 60 m garduri – şi nu oricum, ci cu un nou record personal. Eleva profesorului Ştefan Nagy a oprit de această dată cronometrul după 8 secunde şi 37 de sutimi – al treilea personal best pe care Daria îl reuşeşte la 60 m garduri în competiţiile de sală de anul acesta.

Pe lângă titlul naţional în proba ei favorită, Daria Grigoroiu şi-a mai adjudecat un argint la 60 m plat. Performanţele ei, dar şi rezultatele bune ale colegilor de club prezenţi la Naţionalele U20 sunt evidenţiate şi într-un mesaj de felicitare postat de CS Universitatea Reşiţa:

“Felicitări sportivilor și antrenorilor CSU REȘIȚA, pentru rezultatele obținute la Campionatul Național de atletism U20, ce au avut loc in Sala de atletism «Ioan Soter» din București! Felicitari, Daria Grigoroiu, campioană natională în proba de 60 m garduri (record personal 8,37) și medalie de argint la 60 m plat. Felicitări și sportivilor Valentin Răzvan Plesa( loc 4 în finala cursei de 60 m) și Andreea Suhai (loc 6 – 60 m plat). Iată că, după cele 9 medalii obținute de fondiştii seniori, și sprinterii resiteni aduc rezultate deosebite pentru clubul nostru. Felicitari colectivului de antrenori Ștefan Nagy, Octavian Barsanu și Irinel Dumitru. Împreună suntem o echipă, echipa CSU REȘIȚA și mergem mai departe!”, este mesajul Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa.

Cele mai citite

Related Articles