Dansatorii de la Mystic Reşiţa, pe podium la Timişoara Open Championship!

Reprezentanţii clubului Mystic din Reşiţa au impresionat la Timişoara Open Championship – una dintre primele competiţii ale toamnei. Alături de perechea de top Marius Pădurean-Adelina Stanciu, au avut evoluţii remarcabile şi tinerele speranţe ale grupării reşiţene. Cu detalii, preşedintele-antrenor al clubului Mystic, Alexandru Holecz.

“Începutul sezonului de toamnă a adus pentru sportivii noștri un sac plin cu medalii și cupe. Ne-am deplasat la Timișoara, unde a avut loc competiția intitulată Timișoara Open Championship – o competiție elegantă, care nu a avut foarte multe perechi de dansatori înscrise, pentru că majoritatea sportivilor de abia se reîntorc din vacanță. Chiar și noi am avut o lună mai liberă, să zic așa, luna august, după ce am încheiat cu German Open. Sportivii noștri s-au plasat în fruntea clasamentelor chiar și în aceste condiții, și aici nu mă refer doar la sportivii de top – mă refer la competitorii care, sper eu, să reprezinte viitorul clubului nostru.

O să încep cu cei mai mici. Am avut un rezultat foarte bun din partea perechii Andrei Budulan și Daria Laioş, o pereche care a reușit să aducă acasă un loc întâi la debutanți și un loc doi tot la categoria de debutanți – 8-9 ani. De asemenea, la categoriile de performanță medie – aici mă refer la cei care concurează la clase – Antonia Crăciunescu a câștigat categoria de solo 8-9 ani. Mai departe, voi continua cu o pereche care ne-am obișnuit să aducă rezultate frumoase clubului după fiecare competiție. Este vorba despre David Cocoș și Iris Bejinariu, o pereche care a dus acasă un loc doi la categoria lor de clasă E, respectiv un loc trei la categoria de Open Basic, adică vârste cuprinse între 6 și 11 ani. De asemenea, perechea Denis Curescu și Alexandra Afumatu a reușit să se califice în prima finală din acest sezon, ei nereușind acest lucru în sezonul de primăvară. Denis şi Alexandra au obținut un frumos loc patru, la doar un pas de a fi de podium. De asemenea, perechea Andreas Adam şi Alesia Sabo a reușit să obțină locul trei la categoria de clasă E,  14-15 ani.

Iar un rezultat la competiția internațională din cadrul acestui concurs a fost obținut de perechea Marius Pădurean-Adelina Stanciu, pereche care deja este probabil cunoscută de către toți iubitorii de dans. Ei au câștigat competiția detașat, obținând toate locurile I la Open latino WDSF.”

În ultimul weekend din septembrie, reprezentanţii clubului Mystic vor participa la Romanian Dance Festival, competiţie găzduită de municipiul Piatra Neamţ.

De același autor

Related Articles