Dansatorii de la Clubul Mystic Reșița s-au întors cu multe medalii de la Transylvanian Grand Prix Sibiu

7 perechi au reprezentat Clubul Mystic Reșița la Transylvanian Grand Prix, concurs de dans sportiv desfășurat la Sibiu. Reșițenii s-au întors acasă, de la acest turneu internațional, al doilea ca valoare organizat în România, cu 3 medalii de aur, 2 de argint și 2 de bronz.

La vârsta 6-9 ani, la OPEN BASIC perechea Marius Pădurean – Adelina Stanciu a obținut două medalii de aur, perechea ce anul acesta s-a impus și la German Open Championships 2017. Tot ei au dansat și la categoria de 10-11 ani, unde au intrat în finală la secțiunea LATINO și au obținut medalia de bronz.

La 12-13 ani, într-o competiție pe clase,Clubul Mystic Reșița a fost reprezentat de două perechi. Valentin Pișta – Giulia Bărborică au luat medalie de aur și Sebastian Fîţă–Roxana Pătrașcu au ocupat locul 6.

La categoria 14-15 ani OPEN, Clubul Mystic Reșița a avut două calificări în finală, atât la STANDARD, cât și la LATINO. Perechea Andrei Petcu – Bianca Buzuleac a obținut medalia de argint, la ambele categorii.

Perechea Vlad Iordăchescu – Timea Pop s-a clasat pe locul 5, la OPEN BASIC, 14-15 ani.

La tineret, OPEN BASIC perechea instruită de Victor Ghițescu, Cristi Susanu-Raluca Susanu a obținut medalia de bronz.

O pereche nou formată a clubului Darius Gruiță – Ariana Stoica au reușit o performanță foarte bună pentru nivelul la care ei se află acum. La categoria tineret, o categorie dificilă au obținut două calificări în sferturile de finală. Pentru prima competiție a carierei lor în OPEN este un rezultat foarte bun, mai ales ținând cont că a fost o competiție internațională.

Despre competiție antrenorul Alexandru Holeț a afirmat:

” A fost o competiție grea, am stat în sala de concurs în prima zi de la 9 dimineața la 1 noaptea, iar în cea de a doua zi de la aceeași oră a dimineții până la miezul nopții. Am avut parte de o organizare la superlativ. Au fost foarte multe țări ce au participat la întreceri, astfel încât ne face să ne mândrim de ce-am realizat.”

Următoarea competiție la care vor lua parte dansatorii de la Clubul Mystic Reșița este una de verificare și va avea loc la Dumbrăvița, în județul Timiș.

sursa foto:Mystic Reșița

Cristina Corocan

De același autor

Related Articles