Dansatorii clubului Mystic Reşiţa concurează din nou pentru o medalie mondială

Clubul de dans sportiv Mystic din Reşiţa are parte de o toamnă grea şi plină de emoţii. Cei mai valoroşi reprezentanţi ai grupării sportive reşiţene vor participa la trei Campionate Mondiale – iar primul dintre ele are loc chiar în acest weekend.

Sâmbătă, perechea Marius Pădurean-Adelina Stanciu va concura pentru medalii la Mondialul de juniori II latino. Detaliază antrenorul Alex Holecz:

“Vom fi reprezentaţi de Marius Pădurean și Adelina Stanciu, perechea campioană a României. Acest Campionat Mondial va avea loc în Portugalia şi va avea la startul competiției 67 de perechi din întreaga lume. Speranţa noastră este să aducem o medalie României. Faptul că la Stuttgart ne-am aflat în prima parte a clasamentului, adică în primele trei, ne face să sperăm și de această dată, să luptăm pentru aceleași locuri – dar, bineînțeles, orice se poate întâmpla, fiind o nouă competiție. Emoțile sunt mari, ne-am pregătit cum am putut mai bine, în condițiile în care Adelina se află în clasa a opta și timpul ei de pregătire este mai limitat decât în anii trecuți. În condițiile date, cred că sunt cât se poate de bine pregătiți pentru acest Campionat Mondial. Deplasarea la competiţie este susținută de către Federația Română de Dans Sportiv, respectiv organizatorii din Portugalia.”

Perechea reşiţeană Marius Pădurean-Adelina Stanciu va concura sâmbătă, 28 octombrie.

Cele mai citite

Related Articles