Dan Alexa, alături de alb-vişinii la inaugurarea noului stadion Rapid-Giuleşti

Între legendele alb-vişinii prezente la inaugurarea noului stadion Rapid-Giuleşti s-a aflat şi Dan Alexa, fost jucător şi antrenor al îndrăgitei formaţii bucureştene. Actualul principal al echipei CSM Reşiţa a ţinut să fie alături de marea familie rapidistă la momentul inaugural. El a afirmat că echipa alb-vişinie merita o asemenea arenă, fiind una dintre formaţiile de tradiţie ale fotbalului românesc.
Inaugurarea-maraton a inclus şi un meci demonstrativ al echipelor de veterani Rapid şi Politehnica Timişoara. Pentru că a jucat şi a antrenat atât la Poli, cât şi la Rapid, Alexa a evoluat în ambele tabere.

„A fost ceva special, sunt onorat că am putut să joc astăzi pentru ambele echipe. Un moment de sărbătoare pentru fotbalul giuleştean. Cred că Rapid merită un asemenea stadion. Este foarte important pentru că este o echipă de tradiţie, cu o galerie incredibilă, care avea nevoie de un stadion nou. Mă bucur pentru tot ce înseamnă Rapid”, a declarat Alexa.


Noul stadion Giuleşti a fost inaugurat, sâmbătă, în prezenţa a 14.000 de spectatori, în cadrul unei gale care a durat peste 8 ore.

Lucrările de construcţie ale stadionului Rapid-Giuleşti au fost încheiate la sfârşitul anului trecut, iar la 4 ianuarie 2022 arena a fost preluată oficial în administrare de Clubul Sportiv Rapid, notează Agerpres. Noul stadion Rapid-Giuleşti, care va putea fi omologat UEFA categoria 4, are o suprafaţă desfăşurată construită de 40.522 mp şi beneficiază de 14.050 de locuri pentru spectatori, 184 locuri de parcare şi 7.560 mp de gazon natural ranforsat sintetic. Pe lângă terenul de fotbal, acesta cuprinde şi săli de antrenamente pentru diverse discipline precum karate, box, lupte, judo, atletism sau popice, o sală de sport multifuncţională, o sală de forţă, sală de recuperare şi pistă de atletism.

sursa foto: Agerpres

De același autor

Related Articles