[AUDIO-FOTO] Cupa Primăverii a adunat copiii pe terenul de tenis!

La Reșița s-au desfășurat timp de 4 zile întrecerile ediției I a Cupei Primăverii la tenis de câmp. Au fost peste 40 de participanți, toți din județul Caraș-Severin, iar învingătorii sunt: Maia Constandache și Eduard Boboescu, la categoria sub 10 ani, Alexandra Nina și Denis Moldovan, la peste 10 ani. La avansați s-au situat pe locul I: Daria Nedelcea și Andrei Radu. Copiii au fost încântați să participe la întreceri, pentru unii dintre ei fiind prima competiție oficială:

La categoriile mari chiar s-au luptat pentru fiecare minge, mulți dintre copiii adoptând tenisul ca un mod de viață:

Prin această competiție s-a dorit atragerea copiilor spre terenul de tenis, spre mișcare în aer liber, spre sport în general. Instructorul David Radu de la Clubul Sportiv Municipal Reșița confirmă că această Cupă a Primăverii a fost o reușită și vorbește și despre alte moduri de selecție a copiilor spre tenis de performanță:

Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Municipal Reșița, în colaborare cu Direcția județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin. Următoarea va avea loc cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Copilului.

Cristina Corocan

De același autor

Related Articles