CUPA HERCULES – un festival al handbalului juvenil, pe Valea Cernei!

Sala de sport ALEXANDRU DUICU din Băile Herculane va găzdui în perioada 11-13 mai CUPA HERCULES la handbal – fete, junioare III – competiţie care a ajuns în acest an la cea de-a V-a ediţie!

Şi-au anunţat, până în prezent, participarea echipele : ACS TRAIAN LALESCU HUNEDOARA, HCM TOROK RM.VÂLCEA, HC ARSENAL TĂURENI, LPS BANATUL TIMIŞOARA – cu două echipe, CSS DROBETA 2005 TURNU SEVERIN, CSM FĂGĂRAŞ, ACS BĂILE HERCULANE, HC KLADOVA (Serbia). Au rămas să confirme participarea două echipe din ţară şi formaţia din Negotin (Serbia).

Vor fi constituite trei grupe de câte patru echipe şi echipele clasate pe locurile 1-2 şi 3-4 vor evolua în turul următor, în sistem “fiecare cu fiecare”.  La sfârşitul competiţiei, nu se va face o ierarhizare a echipelor, urmând ca fiecare formaţie participantă să fie premiată de organizatori! Dealtfel, întreaga manifestare este gândită ca un festival al handbalului juvenil în oraşul de pe Valea Cernei!

În primul rând, obiectivul competiţiei este ca fiecare echipă să aibe cât mai multe jocuri în picioare! Pe noi ne interesează să formăm cât mai mulţi copii şi de aceea echipele noastre au nevoie de cât mai multe meciuri!, ne-a declarat prof. Toma Drăgoiu – organizatorul turneului.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles