Cupa ”Cerbul” la ski și snowboard a fost amânată

274

Ediția a 12-a a Cupei “Cerbul” la schi și snowboard a fost amânată. În zilele de 17 și 18 martie ar fi trebuit să se desfășoară o nouă ediție a Cupei, tradițională pentru Muntele Mic.

Care sunt motivele amânării și detalii despre competiție aflăm de la unul dintre organizatori, Administratorul Asociației Muntele Mic Superski, Horațiu Buna:

”Principalul motiv este vremea prognozată, mai ales, pentru data de 17 martie. Poate să fie frig și vânt, ploaie și ninsoare. Am hotărât să amânăm cu o săptămână concursul, respectiv 24 și 25 martie, deoarece pe atunci este anunțată o răcire a vremii și ninsori. Nici acum stratul de zăpadă nu e o problemă, dar ne dorim să putem organiza cupa în condiții meteo favorabile. ”

Așadar, săptămâna viitoare, va avea loc cea de a 12-a ediție a Cupei Cerbul la schi si snowboard, în zilele de 24 si 25 martie, înscrierea se va face la baza pârtiei Borlova în ziua concursului sau la Cabana Cerbul înainte de concurs. Se va desfășura un concurs de schi alpin slalom, pentru șase categorii de vârstă: până la 8 ani, 8-11 ani, 11-14 ani, 14-18 ani, 18-45 ani și peste 45 de ani, la feminin și masculin. De asemenea va fi un concurs de snowboard OPEN, fete și băieți. Organizatorii au pregătit și o surpriză,  un al 15-lea start în competiție, care reprezită o probă inedită.

Cupa ”Cerbul Muntele Mic” la ski şi snowboard se desfășoară pe Muntele Mic din anul 2004 încoace.

Evenimentul este organizat de  A.S. WMT Giroc, împreună cu Cabana Cerbul, Asociația Muntele Mic Superski, Asociaţia Salvamont Caransebeş, Primăria Turnu Ruieni.

Cristina Corocan