Cupa Bârzava la badminton, ediţia a 6-a

badminton la Bocsa

Cupa Bârzava la badminton, ajunsă la cea de-a şasea ediţie, a avut loc joi, 9 aprilie, în Bocşa, la Sala de sport din cartierul Nufărul. Au participat peste 40 de copii de la cluburi din judeţele Timiş, Arad şi Caraş-Severin. Competiţia s-a desfăşurat pe două categorii de vârstă, fete şi băieţi. Reprezentanţii cercului de badminton de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bocşa, pregătiţi de profesorul Cornel Ştiopu, au câştigat două finale. În concursul fetelor, finala la clasele 1-4 s-a disputat între două bocşence, Daiana Rotiş învingând-o pe Diandra Müller. La clasele 5-8 în finală s-au întâlnit tot două reprezentante ale gazdelor, Crina Badea dispunând de Iulia Cosinschi.

În competiţia băieţilor de clasele 1-4 a fost o finală timişoreană din care a ieşit învingător Mihai Bogdan în meciul cu Andrei Viţan. La clasele 5-8, Claudiu Ujoc din localiltatea arădeană Şimand l-a învins pe Denis Şorega din Bocşa.

La competiţia de la Bocşa au fost prezenţi şi reprezentanţii Federaţiei Române de badminton, şi anume Ştefan Nyari, vicepreşedintele forului naţional, şi Corina Dan, membru în Biroul Federal, ne-a declarat profesorul Cornel Ştiopu.

Cea de-a 6-a ediţie a Cupei Bârzava la badminton a fost organizată de Clubul de badminton al Şcolii Gimnaziale nr. 1 Bocşa, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, al Primăriei Bocşa şi Casei de Cultură din oraş.

sursa foto: facebook

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles