CSM Şcolar Reşiţa victorie clară în faţa propriilor fani

80

Echipa masculină de handbal, CSM Școlar Reșița a câștigat primul meci disputat în fața propriilor fani,duminică, 1 octombrie în Divizia A, seria B. Reșițenii au dispus de HCM Sighișoara, în cea de-a III-a etapă din noul sezon competițional cu 35-29, la pauză 15-13. În prima repriză jocul a fost echilibrat, iar în a doua gazdele, motivate și de atmosfera din tribună, au reușit să câștige la scor.

La finalul jocului Raul Heimbach a afirmat:

“A fost o partidă grea. Băieții de la HCM Sighișoara ne-au pus probleme la început de joc, dar pe parcurs ne-am mobilizat și am luat conducerea, după care am simțit o energie mai ales de la public și a fost mai bine în a doua repriză. Vreau să mulțumesc suporterilor și îi așteptăm în continuare în număr cât mai mare să ne susțină și promitem să nu-i dezamăgim. Avem următoarea etapă la Craiova, în deplasare. Ne vom pregăti săptămâna aceasta și sperăm să facem un meci bun și acolo”.

După această victorie de pe teren propriu, CSM Școlar Reșița ocupă locul 7 în clasamentul seriei B cu 3 puncte acumulate. Lideră este CSU Constantin Brâncusi Tg. Jiu cu 9 puncte.

În următoarea etapă, duminică, CSM Școlar Reșița va juca la echipa ce o urmează în clasament, CS Universitatea Craiova.

Cristina Corocan