CSM Reşiţa, victorioasă la Ghiroda! Drumul spre promovare începe la Filiaşi

CSM Reşiţa a încheiat cu o victorie playoff-ul Ligii a III-a de fotbal. În ultima etapă, rossonerii au fost oaspeţii formaţiei timişene CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, pe care au învins-o cu 2-0. Sebastian Velcotă a deschis scorul în minutul 27, iar Marian Drăghiceanu a stabilit rezultatul final în prelungirile partidei. Un succes de moral şi un test util, înaintea primului duel din barajul de promovare, a spus după joc antrenorul Reşiţei, Călin Cheregi.

“Am avut un partener de întrecere foarte bun, foarte bine pregătit; pe această cale, vreau să-l felicit pe Sorin Belu, antrenorul echipei din Ghiroda şi pe jucătorii adverşi care. O spun încă o dată, ori de câte ori am avut meci cu ei, au fost jocuri frumoase, disputate. E o echipă care produce fotbal. Referitor la ceea ce s-a întâmplat azi, mă bucură foarte mult faptul că am reuşit să câştigăm, pentru că aveam nevoie de această victorie, chiar dacă am împărţit lotul în două, lucru care cred că s-a observat. Mă bucură foarte mult evoluţia jucătorilor, jocul ne dă încredere pentru meciul de baraj de miercuri. Ce m-a interesat în primul rând a fost să scoatem puncte de aici, să avem o evoluţie bună, lucru care s-a şi întâmplat. Pe această cale vreau să felicit jucătorii încă o dată pentru maniera în care s-au dedicat la acest joc.”

În celălalt joc al rundei finale, Şoimii Lipova s-a impus acasă cu 2-1 în faţa Crişului Chişineu-Criş. CSM Reşiţa încheie playoff-ul seriei a 8-a pe locul I, cu 61 de puncte. Poziţia secundă revine Şoimilor, care merg şi ei mai departe cu 54 de puncte.

Manşa întâi a primului duel de baraj este programată miercuri, 24 mai, ora 18.00, când CSM Reşiţa va juca la ACSO Filiaşi – ocupanta locului secund în seria a 7-a. Returul se va disputa trei zile mai târziu, în Valea Domanului.

Viitoarea adversară a rossonerilor a încheiat şi ea playoff-ul cu o victorie: ACSO Filiaşi s-a impus cu 2-1, pe teren propriu, contra Viitorului Şimian.

foto: Miruna Mihancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles