CSM Reşiţa, victorie cu FC Argeş! Rossonerii au dat lovitura în prelungiri

CSM Reşiţa a încheiat victorioasă cea de-a patra etapă din playout-ul Ligii a II-a de fotbal.

Pe stadionul din Mioveni, rossonerii s-au impus cu 1-0 în faţa echipei Campionii FC Argeş. Singurul gol al unui meci echilibrat şi deschis oricărui rezultat a fost marcat în prelungiri: Alex Negru a fost faultat de Andrei Tofan în careul argeşean, iar Ciprian Rus a transformat lovitura de pedeapsă. Concluziile antrenorului Flavius Stoican:

“E important pentru noi că am obținut o victorie muncită, o victorie contra unui adversar care are în componență jucători valoroși, cu state vechi în liga I -și atunci este cu atât mai mare bucuria noastră că am reușit să ne întoarcem la Reșița cu toate cele trei puncte. Ca meci, a fost un joc echilibrat, am avut și noi în prima parte situații de a marca, au avut și ei în repriza a doua – dar până la urmă fotbalul ne-a răsplătit, pentru că am fost motivați, dornici să jucăm cât mai bine. Mai mult decât atât, jucătorii care au intrat de pe bancă, și mă refer la Negru și Ciprian Rus, dar nu numai ei, au schimbat soarta jocului. Cred că a fost un ritm destul de bun pentru nivelul Ligii a II-a. La fel de adevărat este că trebuie să îmbunătățim și noi lucrurile care astăzi nu au funcționat, pentru că mi-aș dori să fim echipa care doar ne creăm ocazii, fără să oferim adversarului situații. Îi felicit pe toți, încă mai avem două meciuri și vreau să rămânem la fel de conectați, pentru că ne-am pus un obiectiv îndrăzneț  în vestiar. Am comunicat şi cu președintele clubului și ne dorim să terminăm cât mai sus în acest playout.”

CFC Argeș: Straton – Esteban Orosco, Balaur, M. Tudose – Tofan (cpt.), Dinoci (I. Nortey 76′), Rădescu, Andr. Șerban (Rob. Boboc 46′) – P. Petrescu, Bg. Rusu (M. Angelov 76′), Buhăcianu (P. Dulcea 65′) Rezerve: G. Micle – Mitoi, R. Ciuciulete, A. Mircea, Y. Pîrvu. Antrenor: Eugen Neagoe

CSM Reșița: Ct. Căpățână – Erico da Silva, Elton da Silva, Rimovecz – Gomboș (Doană 63′), Dudea (cpt.), Dam. Isac (Napoleone 87′), Fota (Chera 87′) – Lascu, Drăghiceanu (Cip. Rus 87′), Andr. Burlacu (Al. Negru 79′) Rezerve neutilizate: Mereu – Dolghi, Bărboianu, Al. Sabău. Antrenor: Flavius Stoican

Celelalte două rezultate înregistrate în grupa A:

Metaloglobus București – Unirea Dej 0-1

Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Alexandria 4-0

CSC Dumbrăviţa a stat în această etapă

CSM Reşiţa se menţine pe primul loc al grupei, la egalitate de puncte cu Ceahlăul Piatra Neamţ, care are însă un meci mai puţin. În etapa următoare, pe 27 aprilie, formaţia reşiţeană va primi chiar vizita Ceahlăului.

Cele mai citite

Related Articles