CSM Reșița U19, între primele patru din ţară!

CSM Reşiţa îşi continuă parcursul foarte bun în Campionatul Naţional U19! După ce au învins echipa Academiei de Fotbal Gică Popescu în primul tur eliminatoriu, tinerii rossoneri au trecut şi de LPS Bihorul Oradea – şi s-au calificat astfel în penultimul act al competiţiei. Meciul de pe terenul bihorenilor a fost unul foarte echilibrat, semifinalista fiind decisă abia după loviturile de departajare.

La finele timpului regulamentar, scorul a fost 1-1, golul reşiţenilor fiind marcat de mijlocaşul Patrick Canea. Loteria penaltiurilor a dat câştig de cauză formaţiei bănăţene, care s-a impus în cele din urmă cu 6-5. La primele cinci execuţii, Cristian Domil, Patrick Canea, Mario Ivașcu şi Gabriel Didu au marcat, iar Robert Mihaly a ratat. La ultima lovitură de departajare, goalkeeperul reşiţean Paul Mereu a fost la locul potrivit – iar Mario Chiratc a înscris golul calificării. Un succes meritat, a declarat antrenorul rossonerilor, Leontin Doană.

„Am avut meciul la discreție, adversarul nostru a jucat doar pe minge lungă. Din păcate, în prima repriză, pe o greșeală în apărare am luat gol și am intrat cu dezavantaj la pauză. În repriza a doua am echilibrat jocul, am avut posesia, ocazii mai multe, iar final am reușit să egalăm prin Patrick Canea. La loviturile de departajare au marcat toți jucătorii desemnați, mai puțin Mihaly, iar portarul Paul Mereu a scos ultimul penalty. Nu știu multe detalii despre Târgu Mureș, viitoare noastră adversară, deoarece este greu să afli informații legate de echipele de juniori. Cred că dacă ne vom face jocul nostru obișnuit nu vom avea probleme cu niciun adversar.”


În penultimul act al competiţiei naţionale, tinerii rossoneri vor juca sâmbătă, 13 mai, de la ora 12:00, în deplasare cu ACS Târgu Mureș 1898. Cealaltă semifinală va opune formaţiile ACS Kinder Constanța și CS Mioveni.

Cele mai citite

Related Articles