CSM Reșița, turneu de verificare cu echipe de top din România

413

Handbaliștii de la CSM Reșița participă în această săptămână la un turneu amical în Baia Mare, după ce a parcurs încă o săptămână de pregătire intensă, cu două antrenamente pe zi, desfășurate la Reșița. Miercuri, 22 februarie vor pleca spre Baia Mare, dar fără Trifkovic în lot, deoarece este accidentat, a spus antrenorul secund al rosso-nerilor, Ilie Vaidasigan:

Mihai Dobra este unul dintre jucătorii nou sosiți la Reșița, el provine chiar de la Baia Mare, echipă de la care este împrumutat până în vară:

”Mergem la Baia Mare să facem un turneu bun”, spune Claudiu Dediu, care mai spune că este o ocazie bună ca noii colegi să se integreze și mai bine în lot:

Echipele care vor lua parte la turneul de verificare de la Baia Mare sunt: CSM Reșița, AHC Potaissa Turda, CSU Suceava și formația gazdă, CS Minaur.

Joi, 23 ianuarie în prima zi a competiției, handbaliștii reșițeni vor juca de la ora 17.00 cu echipa gazdă, Minaur. De la ora 19.00 are loc meciul CSU Suceava – Potaissa Turda. Vineri, în ziua a doua, sunt programate partidele care vor stabili clasamentul final.

sursa foto: Cristina Corocan