CSM Reșița, trei medalii la Naționalele de karate WUKF rezervate copiilor

Secția de karate WUKF a clubului CSM Reșița, coordonată de sensei Zoltan Lipan, a participat cu succes la Campionatul Național de copii pâna în 13 ani! La competiția desfășurată la Mediaș în zilele de 6 și 7 aprilie au participat în total 667 de sportivi înscriși de la 54 de cluburi. Delegația reșițeană a fost formată din cinci karateka.
La finalul a două zile istovitoare – datorită numărului mare de concurenți la aproape toate categoriile de vârstă – bilanțul reprezentanților Reșiței a cuprins un loc II, două locuri III , trei locuri IV si un loc V.


Rezultatele:
• Sara Fortun loc. II kata – 10 ani
loc. IV kihon
• Dragos Vizoc loc.III kata – 11 ani
loc. III kumite
• Livia Garoiu loc.IV kihon -12 ani
• Ioana Secasan loc. IV kata -9 ani
• Vlad Perescu loc. V kata – 10 ani


“Desi rezultatele nu sunt extraordinare, mă mândresc cu acesti sportivi, tocmai pentru că au luptat, au muncit din greu pentru aceste locuri. Ei nu au concurat cu doi sau trei sportivi, au avut foarte mulți competitori pe categorii – și urcă pe podium ca adevărați campioni. Lotul a fost insotit și îndrumat în timpul competiției de Viorel Enășel”, a transmis sensei Zoltan Lipan.


Urmatorul concurs cu participare reșițeană va avea loc la Brașov în perioada 25-27 mai. Este vorba despre Campionatul Național individual și pe echipe rezervat cadetilor, juniorilor, seniorilor, veteranilor și persoanelor cu dizabilităti.

Cele mai citite

Related Articles