CSM Reşiţa, start lansat în noul sezon! Handbaliştii rossoneri au făcut instrucţie cu echipa din Târgu Jiu

Echipa de handbal CSM Reşiţa a început promiţător noul sezon al diviziei A! În faţa propriilor suporteri, rossonerii au făcut spectacol şi scor contra formaţiei CSU Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu. Ambele grupări au abordat meciul cu mulţi jucători tineri – iar cei ai Reşiţei au fost mai buni. CSM-ul s-a desprins încă din debutul partidei şi nu a mai cedat iniţiativa. Rossonerii au condus la pauză cu 24-16 şi s-au impus în final cu un categoric 44-30, după un joc cu faze spectaculoase, îndelung aplaudate de suporterii prezenţi în tribunele Polivalentei. Galeria Vulturii Semenicului a dat, ca de obicei, tonul încurajărilor. Cel mai eficient jucător al Reşiţei a fost de această dată Andrei Bondoc, care a perforat de 9 ori poarta gorjeană. Un debut reuşit, care arată că Reşiţa s-a pregătit bine peste vară, a apreciat la final antrenorul-jucător Marius Bahan:

“După cum am declarat și înaintea partidei, ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci, pentru că ne-am dorit foarte mult să începem cu dreptul. O victorie frumoasă, mă bucur că avem un ritm bun, am marcat peste patruzeci de goluri, inclusiv în cele două amicale – asta înseamnă că suntem pregătiți oarecum bine fizic. Mai avem de reglat lucruri, au fost niște greșeli în apărare, dar le vom elimina. Ne dă încredere această victorie pentru meciul următor, care va fi foarte greu. Mergem la Craiova, sperăm să poată să vină și cei din galerie să ne susțină, pentru că e foarte important pentru noi. Atmosfera este una bună și sper să o ținem tot așa.”

Despre jocul cu gorjenii a vorbit şi golgheterul Andrei Bondoc:

“În primul rând vreau să mulțumesc suporterilor pentru susținere, ne-am dorit să începem cu dreptul acest campionat, fiind primul meci acasă. Am vrut să le arătăm tuturor că avem echipă, că ne antrenăm ne pregătim bine și că dăm totul din noi la fiecare meci. Eu zic că la început jocul a fost puţin mai complicat, până ne-am dat drumul – dar după aceea adversarii n-au mai reușit să țină pasul cu noi. Ne-am pregătit foarte bine și pe asta mizăm la fiecare meci în continuare. Ca obiectiv personal,vreau să joc cât mai bine, să ajut echipa cât mai mult. Iar obiectivul cu echipa este clasare pe locurile 1-4 şi calificarea în playoff. Cred că dacă o să jucăm în continuare la fel, poate chiar și mai bine, o să reușim fără nicio problemă.”

CSM Reşiţa: Ionuţ Tănasă, Ionut Moisiuc, Bogdan Tomescu, Gabriel Constantinescu (3), Marius Bahan (4), Snezan Radosavlevici (3), Olexandr Starchenco (1), Raul Heimbach (6), Marian Negru (2), Marius Negru (3), Andrei Bondoc (9), Adrian Acea (2), Patrick Dumitru, Antonio Gîrban (4), Denis Barbu (7)

Datorită acestei victorii la scor, CSM Reşiţa s-a instalat în fruntea seriei A, la egalitate de puncte cu CSM Odorheiu Secuiesc, CSM Făgăraş şi Universitatea Craiova. Rossonerii au însă cel mai bun golaveraj. În etapa următoare, pe 23 septembrie, CSM Reşiţa va juca în Bănie contra Universităţii Craiova.

Cele mai citite

Related Articles