CSM Reşiţa şi-a aflat programul din playout. Primul meci, acasă cu Unirea Dej

CSM Reşiţa şi-a aflat programul din playout-ul Ligii a II-a de fotbal. Sorţii au decis ca rossonerii să înceapă faza a doua a competiţiei cu un meci pe teren propriu contra formaţiei Unirea Dej. Partida se va disputa în data de 30 martie. O săptămână mai târziu, CSM Reşiţa va evolua în deplasare la CSC Dumbrăviţa – iar în runda a treia rossonerii vor reveni în faţa propriilor suporteri, pentru meciul cu Metaloglobus Bucureşti (13 aprilie). În continuare, formaţia reşiţeană va juca la FC Argeş (20 aprilie), acasă cu Ceahlăul Piatra Neamţ (27 aprilie), şi din nou afară, la CSM Alexandria (3 mai). Echipa rossoneră va sta în ultima etapă.

În cadrul playout-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație. La finalul playout-ului, vor retrograda locurile 6 și 7. În acest sezon nu va mai exista meciul de baraj dintre ocupantele locurilor 5 din cele două grupe pentru a se stabili a cincea echipă retrogradată deoarece, în urma deciziei CEx din 13 iulie 2023, numărul de echipe va crește de la 20 la 22 din sezonul următor, astfel încât doar patru formații vor retrograda din Liga 2 în Liga 3 la finalul sezonului 2023-2024.

În playout echipele vor intra cu punctajul acumulat la finalul sezonului regulat. Iată clasamentul grupei înainte de startul fazei a doua: Ceahlăul Piatra Neamț – 31 puncte, CSM Reșița – 27 puncte, Metaloglobus – 26 puncte, CFC Argeș – 24 puncte, CSC Dumbrăvița – 23 puncte, FC Unirea Dej – 13 puncte, CSM Alexandria – 9 puncte.

foto: frf.ro

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

Related Articles