CSM Reşiţa revine în faţa propriilor suporteri! Handbaliştii rossoneri au meci greu cu liderul din Odorhei

După o serie de jocuri modeste, echipa de handbal CSM Reşiţa pare să-şi fi regăsit ritmul. În ultimele două meciuri disputate în playoff-ul diviziei A, rossonerii au obţinut un punct la CS Medgidia şi au învins la o diferenţă de trei goluri pe terenul Teutonilor din Ghimbav. Urmează acum o reîntâlnire cu suporterii de acasă: joi, 4 aprilie, CSM Reşiţa are meci greu pe teren propriu contra liderului CSM Odorhei. Cel mai înfocat suporter al rossonerilor e liderul galeriei Vulturii Semenicului, Florin Boboescu, care speră ca al optulea jucător să ducă echipa reşiţeană spre o nouă victorie.

“Echipa merge tot mai bine, iar noi vom fi alături de ea în continuare  – pentru că doar împreună, doar uniți, putem duce Reşiţa acolo unde îi este locul.  Urmează cel mai greu meci: jucăm cu echipa de pe locul I, o formaţie cu experienţă care a păstrat mulţi dintre jucătorii folosiţi sezonul trecut în prima ligă. Odorheiu trage iar la promovare, dar încercăm să mobilizăm tot orașul, să umplem Polivalenta reşiţeană ca pe vremuri și să ducem împreună Reşiţa spre victorie. Am pus afișe în tot orașul, în stații, în diverse locuri aglomerate, în școli şi licee, pentru a atrage cât mai multă lume – pentru că doar așa avem o șansă cu redutabila echipă din Odorheiu Secuiesc.”

Partida CSM Reşiţa-CSM Odorheiu Secuiesc, joc din cea de-a noua etapă a playoff-ului de promovare, se dispută joi, 4 aprilie, de la ora 16.30, în Polivalenta reşiţeană. Înaintea acestui joc, cele două echipe sunt despărţite de nouă puncte şi cinci locuri în clasament. Odorheiul e lider, cu 16 puncte, iar Reşiţa se află pe poziţia a 6-a, cu doar 7 puncte.

Cele mai citite

Related Articles