CSM Reşiţa primeşte vizita codaşei Progresul Spartac. Flavius Stoican: ”Un meci pe care trebuie să-l câştigăm!”

CSM Reşiţa are alt moral, după victoria cu Dumbrăviţa şi un punct preţios cucerit în deplasare. Debutul promiţător al lui Flavius Stoican pe banca tehnică a rossonerilor la meciul de la Miercurea Ciuc a făcut uitate eşecurile din primele două runde – iar suporterii CSM-ului aşteaptă cu speranţă următoarele partide. Conjunctura e una favorabilă: în etapa a 5-a vine la Reşiţa formaţia Progresul 1944 Spartac,  care nu are deocamdată niciun punct în cont. Viitoarea adversară a fotbaliştilor rossoneri a dat un gol şi a încasat 11. Reşiţa are un singur obiectiv: victoria, spune antrenorul Flavius Stoican.

“Un meci pe care trebuie să îl câștigăm. Jucăm acasă, jucăm în fața propriilor suporteri, avem un moral bun – dar trebuie să rămânem echilibrați, pentru că niciun meci nu este ușor. I-am urmărit, e o echipă care joacă, pasează, o echipă care vrea să aibă posesia, dar, ținând cont de faptul că noi avem un moral bun și jucăm acasă, trebuie să câștigăm această partidă. Probleme de lot avem doar cu Ardei, este un jucător pe care eu îl aștept cu nerăbdare să revină, pentru că este un talent al echipei noastre. În rest, nu avem probleme, doar mici incertitudini, dar până la ora jocului aș vrea să avem tot lotul valid.”

Meciul CSM Reşiţa-Progresul Spartac se dispută sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 11.00, pe arena din Valea Domanului. Cealaltă reprezentantă a Banatului în Liga a II-a, CSC Dumbrăviţa, are meci în deplasare la CS Mioveni. Partida este programată duminică de la ora 11.00.

foto: Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles