CSM Reşiţa pleacă după puncte la Mioveni

După o victorie şi un egal în faţa propriilor suporteri, divizionara secundă CSM Reşiţa speră să obţină un rezultat pozitiv şi pe terenul formaţiei CS Mioveni. Aflaţi în prima jumătate a clasamentului, argeşenii vin după un succes mai puţin scontat: runda trecută, Mioveniul s-a impus cu 2-0 pe terenul Corvinului Hunedoara – care nu mai  pierduse acasă de doi ani şi jumătate. Va fi un meci foarte greu, spune antrenorul Reşiţei, Flavius Stoican, care cere elevilor săi să fie concentraţi 100% şi să dea totul pe teren.

“Întâlnim o echipă care vine după un rezultat surprinzător, au câștigat la Corvinul Hunedoara – dar important este ceea ce vom face noi. Starea de spirit E bună, încercăm să scoatem maximum din această partidă. Chiar dacă Miovenioul nu și-a anunțat candidatura la promovare, eu îi cunosc pentru că am fost acolo – și știu că își doresc să revină în prima ligă. N-o să fie un meci ușor, nici pentru ei, nici pentru noi, important este să credem în forțele noastre. Clar există o îmbunătățire în jocul nostru, dar ne dorim mult mai mult.

Important este că acum revine Ciprian Rus, un fotbalist care are experiență şi care poate decide soarta unui joc. Avem ceva probleme din punct de vedere medical, Velcotă încă nu este sută la sută, a făcut antrenamente separat de grup. Fota la fel, are ceva probleme, încă de acum câteva săptămâni cu o entorsă de gleznă, încă nu este la capacitate maximă. În rest jucătorii sunt în regulă, sper atunci când intră pe teren să dea totul, pentru că avem nevoie de un joc bun, avem nevoie de rezultate”

Partida CS Mioveni – CSM Reşiţa, joc din etapa a 9-a a eşalonului secund, se dispută sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 11.00. Înaintea acestui joc, CS Mioveni se află pe locul 6, cu 13 puncte, iar rossonerii reşiţeni sunt pe 15, cu 9 puncte în cont.

Cele mai citite

Related Articles