CSM Reşiţa, învinsă în faţa propriilor suporteri. Făgăraşul, o nucă prea tare pentru rossoneri

După două victorii clare, divizionara A de handbal CSM Reşiţa a suferit primul eşec al sezonului – şi chiar în faţa propriilor suporteri. În Polivalenta reşiţeană, rossonerii au primit replica formaţiei CSM Făgăraş, într-un duel al fruntaşelor care se anunţa foarte echilibrat. Din păcate pentru gazde, lucrurile n-au stat deloc aşa. Echipa mai pragmatică şi mai inspirată a fost cea din Făgăraş, care a condus la pauză cu 19-13 şi s-a impus în final cu 33-28. Reşiţa a avut momente bune de atac, dar a ratat foarte mult. O înfrângere neaşteptată şi dureroasă, a spus după meci antrenorul-jucător Marius Bahan.

“A fost un joc dur, a câștigat echipa care a fost mai concentrată timp de 60 de minute. Cred că am intrat timorați, probabil şi pentru că am jucat în faţa acestui public minunat, care a fost foarte numeros în Sala Polivalentă. Îmi pare rău că nu am reușit să împărtășim cu ei bucuria unei victorii.

Cred că diferența cea mai mare a fost la poarta lor, portarul lor s-a dovedit foarte inspirat. Ne-au costat acele ratări, au fost multe, multe… vom face analiza, dar sunt peste zece ratări unu la unu. Neaşteptată această înfrângere, ne-am dorit cu toții să câștigăm acest meci, știam că e un meci de luptă, un meci de concentrare. Poate s-a acumulat ceva oboseală și aceasta și-a spus cuvântul.

O să analizăm zilele care urmează acest meci, să vedem unde am greșit, ce avem de corectat – și, bineînțeles, mergem mai departe. I-am încurajat, se mai întâmplă să și pierdem, îi văd triști, iar asta e dureros. Ne vom duce la Oradea etapa viitoare, va fi din nou un meci foarte greu, dar vom încerca să dăm totul acolo și să venim cu trei puncte.”

Despre jocul cu CSM Făgăraş a vorbit şi Lucian Ignat, unul dintre jucătorii experimentaţi din lotul reşiţean.

“Vreau să felicit echipa din Făgăraș şi echipa reşițeană – dar în primul rând publicul minunat care a fost alături de noi în această seară, lucru pentru care le mulțumim. Niciodată calculele de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. Ne-am așteptat la un meci foarte foarte greu, știam că o să vină foarte montaţi să câștige cele trei puncte aici. Despre joc nu sunt multe de spus, cred că în această seară ne-a lipsit inspirația și dorința de a câștiga.”

CSM Reșița: Rafael Moisiuc, Ionuț Tănasă, Bogdan Tomescu, Gabriel Constantinescu, Marius Bahan (6), Snezan Radosavlevici (2), Raul Heimbach (3), Marian Negru (1), Oleksandr Starchenko (5), Marius Negru, Andrei Bondoc (3), Lucian Ignat (2), Antonio Gîrban (5), Denis Barbu (1). Antrenori: Marius Bahan, Cristian Ionescu.

După acest eşec, CSM Reşiţa coboară pe locul patru in seria A. În etapa a patra, pe 6 octombrie, rossonerii vor evolua la CSM Oradea, ocupanta poziţiei a treia. Ambele echipe au câte 6 puncte, dar orădenii stau mai bine la golaveraj.

De același autor

Related Articles