CSM Reşiţa înfruntă Concordia Chiajna. Flavius Stoican: “Sper ca la final să ne bucurăm împreună cu suporterii”

Meci greu pentru CSM Reşiţa, în cea de-a 7-a etapă a eşalonului secund. În faţa propriilor suporteri, fotbaliştii rossoneri vor înfrunta Concordia Chiajna – una dintre grupările cu pretenţii la locurile fruntaşe ale clasamentului. Ambele echipe vin după partide mai puţin reuşite: reşiţenii au pierdut runda trecută la Corvinul Hunedoara, în timp ce Concordia a încheiat la egalitate, 0-0, jocul disputat acasă cu CSA Steaua. După primele şase etape, formaţia din Chiajna ocupă locul 8 cu 8 puncte, în timp ce rossonerii se află pe 16, cu 5 puncte în cont. Meciul contra Concordiei nu va fi unul uşor, dar CSM Reşiţa poate obţine cele trei puncte, spune antrenorul Flavius Stoican.

“Chiar dacă întâlnim o echipă care și-a anunțat pretențiile pentru promovare, asta nu înseamnă că plecăm dinainte învinși. Şi pentru ei o să fie un meci dificil. Noi ne dorim foarte tare, jucând pe propriul teren, să aducem o victorie și să mulțumim oamenii care vin și ne încurajează. Trebuie să fim atenți, vreau să facem mai puține greșeli decât în meciurile anterioare. În ceea ce priveşte lotul, avem două indisponibilități: Fota este încă o incertitudine pentru meciul acesta, iar Mediop  nu va putea juca din cauza faptului că are stipulat în contract că în meciul direct cu Chiajna – echipă de unde a venit la noi – nu are drept de joc. În rest, suntem toți valizi, sper să iau decizia cea mai corectă în ceea ce privește primul unsprezece. Dar le-am spus jucătorilor că nu mă interesează cantitatea minutelor, mă interesează calitatea lor. Vreau ca atunci când se trage linie, la finalul jocului, fiecare pe postul său să aibă câte o realizare. Am văzut oameni care au venit și ne-au încurajat chiar şi atunci când am pierdut – și trebuie să jucăm pentru acești oameni. Îi aștept cu mare drag la stadion și sper ca după meci să ne bucurăm împreună.”

Partida CSM Reşiţa – Concordia Chiajna se dispută sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 11.00, pe stadionul din Valea Domanului.

Acasă joacă şi Voinţa Lupac. Singura reprezentantă a Caraş-Severinului în Liga a III-a va întâlni pe teren propriu echipa FCU 1948 Craiova II. Învinşi în runda trecută pe terenul liderului Jiul Petroşani, cărăşenii au ca singur obiectiv victoria în faţa formaţiei din Bănie. Adversarele din acest weekend sunt vecine în zona inferioară a clasamentului seriei a 7-a: Lupacul ocupă locul 8, iar Craiova II se află pe 9, diferenţa fiind de un singur punct. Partida Voinţa  – FCU Craiova II se dispută sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17.00, pe arena din Lupac.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles