CSM Reşiţa încheie fără pas greşit seria amicalelor. Victorie şi cu ACB Ineu

Echipa de fotbal CSM Reşiţa urma să încheie seria amicalelor verii cu returul contra celor de la Phoenix Buziaş – dar, pentru că se vor întâlni chiar în prima etapă de campionat, cele două formatii au renunţat la a doua confruntare amicală. Conducerea rossonerilor s-a reorientat rapid şi a stabilit un joc-test cu ACB Ineu, o altă echipă din seria CSM-ului.

Jocul disputat la Arad a început mai bine pentru formaţia din Ineu, care s-a apărat exact şi a contraatacat periculos, reuşind să şi deschidă scorul în minutul 34. prin Banam. Pentru prima oară în această vară, rossonerii au fost conduşi – dar trupa lui Călin Cheregi s-a mobilizat şi a reuşit să întoarcă rezultatul. În minutul 85, CSM Reşiţa a egalat dintr-un penalty acordat la un fault asupra lui Velcotă, lovitura de pedeapsă fiind transformată de Bărboianu. Două minute mai târziu, CSM Reşiţa a înscris golul victoriei prin Aboubacar, care a interceptat o minge trimisă acasă de fundaşii ineuani şi a stabilit scorul final: ACB Ineu-CSM Reşiţa, 1-2. La final, concluziile au fost formulate de antrenorul rossonerilor, Călin Cheregi.

“Un meci echilibrat, am întâlnit un adversar care s-a apărat bine și a aglomerat bine zona noastră de construcție. Cu toată oponența lor, am avut inițiativa aproape tot meciul printr-o posesie bună și ne-am creat mari ocazii de gol. Din păcate, nu am reușit să fructificăm toate ocaziile pe care le-am avut. A fost și un moment psihologic important pentru această perioadă de pregătire. Am fost pentru prima dată conduși, lucru care ne-a ajutat. Pot spune că am avut o reacție bună, pozitivă, ne-am creat parcursul și am reușit să înscriem cele două goluri care ne-au adus și victoria. Țin să le mulțumesc celor de la Ineu care au acceptat propunerea noastră de a juca acest ultim meci de verificare”, a declarat Călin Cheregi.

Pe 27 august, în etapa inaugurală a seriei a 8-a, CSM Reşiţa va primi acasă replica formaţiei Phoenix Buziaş. Meciul se va disputa de la ora 18.00.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles