CSM Reşiţa, gata de start în playout. Flavius Stoican: “Vrem victorie cu Unirea Dej, sper ca suporterii să fie alături de noi”

CSM Reşiţa se pregăteşte de start în playout-ul Ligii a II-a de fotbal! Aflaţi pe poziţia a doua a seriei, la mare distanţă de zona retrogradabilă, rossonerii abordează fără mari emoţii partea a doua a campionatului. În runda inaugurală, CSM Reşiţa primeşte mâine vizita Unirii Dej, echipă aflată pe loc retrogradabil. Formaţia reşiţeană e favorită, dar antrenorul Flavius Stoican cere elevilor săi să abordeze partida cu toată seriozitatea.

„Încă nu suntem, matematic, siguri de locul în Liga a II-a – și vreau ca să tratăm foarte serios acest meci. Chiar dacă stăm la adăpostul celor 27 de puncte acumulate – cu 14 puncte în faţa celor de la Dej – vom aborda meciul cu toată seriozitatea și încercăm să facem tot ce ne stă în putință ca să câștigăm.

Suntem lipsiți de aportul a trei jucători importanți, și mă refer aici la Erico da Silva, Elton da Silva și Mediop – dar ştiu că toți cei care vor intra pe teren în meciul de sâmbătă vor da totul. Posibil să intre și jucători care au evoluat mai puține minute. Am încredere, apelez la ei pentru că sunt jucători pe care îi văd la antrenament dornici să joace, care abia așteaptă să  intre titulari.

Fără aportul suporterilor ne-ar fi destul de dificil. Spun asta, pentru că la meciurile pe care le am jucat pe teren propriu, în multe momente ei ne-au împins de la spate. Nu sunt doar vorbe, este o realitate – și vreau ca și la meciul cu cei de la Unirea Dej să fie aproape de noi, să vină în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de ei. Victoria nu este doar a jucătorilor, ci a întregului grup – și mă refer la public, la galerie, la staff, la jucători, la conducere, la toți oamenii care iubesc această echipă.”

Partida CSM Reşiţa-Unirea Dej se dispută sâmbătă, 30 martie, de la ora 11.00, în Valea Domanului. La aceeaşi oră joacă şi CSC Dumbrăviţa, cealaltă formaţie bănăţeană din seria A. Timişenii vor fi oaspeţi la ocupanta ultimului loc, CSM Alexandria.

În playoff-ul competiţiei s-a jucat deja un meci. Joi, 28 martie, Corvinul Hunedoara a încheiat la egalitate, 1-1, jocul disputat acasă cu Gloria Buzău.

foto: Zoli Bagosi

Cele mai citite

Related Articles