CSM Reşiţa, fruntaşă şi la kickboxing! Şapte medalii la Cupa DFS Tellur

Secţia de arte marţiale de contact a clubului CSM Reşiţa şi-a îmbogăţit palmaresul cu încă şapte medalii. Sportivii reşiţeni au urcat pe podium la Cupa DFS Tellur, gală desfăşurată la Bucuresti, în sala de sport Rapid.

Andrei Simescu,  9 ani,  a luptat la grupa începători, categoria 37 de kg, și a obținut locul I. Pe prima treaptă a podiumului a urcat la începători şi Denisa Doroftei – la grupa de vârstă 13 ani, categoria 59 kg. La grupa avansaţilor, a cucerit medalie de aur Graţian Diaconiță, care a fost cel mai bun la 11 ani , categoria 54 kg.

Pe treapta a doua a podiumului avansaţilor a urcat David Doroftei, la grupa 10 ani , categoria 45 kg. Aceeaşi performanţă a fost reuşită de Maria Costea la 13 ani , 47 kg, şi de Ionuţ Costea, la grupa de vârstă 13 ani, categoria 63,5 kg. La începători, un loc doi a fost obţinut de Robert Rădoi, la 12 ani, categoria 70 kg.

Chisăliță Raul, 10 ani , 37 kg , a luptat la categoria avansați și a părăsit piramida la primul meci. O decizie incorectă a arbitrilor, consideră antrenorul Gheorghe Cârlea, cel care se ocupă de pregătirea kickboxerilor de la Clubul Sportiv Muncitoresc Reşiţa.

“Considerăm că decizia arbitrilor a fost nedreaptă și de aceea vom posta meciul pentru a demonstra adevărul”, este mesajul transmis pe facebook de tehnicianul reşiţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles