CSM Reşiţa, duş rece la Ghiroda. Călin Cheregi: “Am făcut o primă repriză slabă”

După două victorii pe teren propriu, CSM Reşiţa a avut parte de un duş rece la prima deplasare din playoff. În runda a treia, rossonerii au fost fost oaspeţii formaţiei timişene CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, care s-a impus la limită, 1-0, prin golul marcat de Cosmin Mancaş în minutul 42.

Dacă în prima repriză jocul rossonerilor a fost unul modest, în partea a doua a întâlnirii, elevii lui Călin Cheregi au fost mai activi şi mai periculoşi. Chera, Robert Petre sau Negru au avut câteva bune ocazii, care au rămas, din păcate, nefructificate. Cele trei puncte rămân la Ghiroda, dar CSM Reşiţa n-a pierdut prea mult din avansul pe care îl avea faţă de Şoimii Lipova – asta, pentru că arădenii au scos doar un egal, 1-1, din meciul disputat pe teren propriu contra Crişului Chişineu-Criş.
Rossonerii au făcut o primă repriză slabă, recunoaşte antrenorul Reşiţei, Călin Cheregi:

” O înfrângere la Ghiroda, unde am făcut o primă repriză slabă. Am intrat deconectați, și nu pot să-mi explic de ce acest lucru, pentru că am venit după o serie bună de jocuri. Paradoxal, putea să apară și această deconcentrare, dar nu, nu sunt de acord sub nicio formă cum am arătat în prima repriză. Din păcate, în această repriză s-a și înscris și s-a stabilit istoria acestui joc. Repriza a doua a fost mai bună, mai consistentă, dar nu am reușit să înscriem – deși, după numărul de ocazii, cred că am fi meritat cel puțin să egalăm.
Am pierdut și trebuie să analizăm foarte bine, să identificăm ceea ce am greșit, să ne adunăm, să mergem mai departe. Păcat, pentru că, după cum bine știţi, și echipele din jocul celălalt au terminat la egalitate, și era un moment important în campionat.

Dar, poate și acest duş rece este binevenit și 100% vom ști ce avem de făcut în continuare. Etapa următoare ne vom deplasa la Crişul Chișineu Criş, un adversar care se pare că este capabil să pună probleme oricărei echipe. Drept dovadă, egalul obținut la Lipova, un meci în care în care Crişul a condus ostilitățile, a avut 1-0 până în partea finală a jocului. În mod sigur nu ne va aștepta un meci ușor, o echipă pe care am văzut-o și la Reșița, dar, încă o dată, totul depinde de noi. Dacă vom aborda meciul cum am abordat până acum – mai puțin prima repriză de la Ghiroda – nu cred să avem probleme. Trebuie să coborâm rapid cu picioarele pe pământ.

Ceea ce mă nemulțumește, în afară de rezultat, este faptul că doi jucători s-au accidentat și se pare că e destul de grav. Și aici mă refer la Dărghiceanu și Mensah. Se pare că la Drăghiceanu problema e destul de serioasă. Mensah urmează să-și facă un RMN ca să putem stabili exact diagnosticul la genunchi. Dar suntem destui în lot și sper ca aceia care vor intra să se ridice la nivelul la nivelul celor care nu vor putea juca”, a spus Călin Cheregi.

CSM Reşiţa: Zimmermann – Bărboianu, Dudea, Ardei, Rimovecz – Mensah (35, Velcotă), Breşneni (60, Fota) – Chera (80, Trancă), Drăghiceanu (46, Petre), Negru – Aboubacar (46, Dane).

În clasament, pe primul loc se află CSM Reşiţa, cu 48 de puncte, secondată de Şoimii Lipova, care totalizează 43 de puncte. Un punct mai puţin decât Şoimii are formaţia din Ghiroda – iar pe poziţia a patra se găseşte Crişul Chişineu Criş, cu 29 de puncte.


În etapa următoare, pe 22 aprilie, CSM Reşiţa merge la Crişul Chişineu Criş, iar CSC Ghiroda şi Giarmata Vii primeşte vizita Şoimilor din Lipova.

foto: Miruna Mihancea

Cele mai citite

Related Articles