CSM Reșița a încheiat seria jocurilor amicale cu o victorie clară cu Avântul Periam

CSM Reșița a susținut sâmbătă, 29 iulie ultimul meci de verificare înaintea debutului noului sezon al ligii secunde de fotbal. În Valea Domanului, reşiţenii au primit vizita celor de la Avântul Periam, echipa de pe locul III din seria a 8-a a Ligii a III-a.  Rosso-nerii s-au impus cu 4-1, prin golurile marcate de: Rus, Bărboianu, Velcotă și Szijj.

„Concluzia pozitivă a acestui ultim amical ar fi că am înscris patru goluri, dar au fost și lucruri care m-au nemulțumit. Cu siguranță că le vom remedia până la meciul de campionat cu Slobozia. Nu mi-a plăcut modul în care am primit golul și vom remedia acest aspect.

În prima repriză parcă am intrat ușor relaxați în meci, dar având în vedere că venim după o perioadă destul de grea de pregătire, jucătorii pot avea o anumită scuză. În schimb, în repriza a doua mi-au plăcut primele 15-20 de minute, în care ne-am creat multe ocazii. Am avut acțiuni bune de poartă, pe care le-am lucrat la antrenament și acest lucru s-a văzut.

Bărboianu s-a accidentat și din ce am discutat cu staff-ul medical credem că are o simplă contractură. Cred că de marți se va antrena normal. Am luat decizia să iasă de pe teren tocmai din precauție. Sperăm să nu fie mai mult de o ușoară contractură musculară. El se simte destul de bine și sper să nu fie o problemă gravă. În acest moment suntem echilibrați pe toate posturile, atât în defensivă, cât și în ofensivă. Stăm bine și la capitolul juniori și mă bucur foarte mult că acești copii cresc de la zi de la zi. Avem soluții pe bancă, l-am avut pe Domil titular, care este un copil născut în 2007. Pe parcursul jocului cei care au intrat au jucat bine. Mi-au plăcut Gomboș, Negru și Rimovecz. Cu acești copii mergem la luptă și mă bucur că provin de la Centrul de copii și juniori de la Reșița.

De la primul meci oficial din acest campionat aștept o evoluție bună a echipei și mă aștept să câștigăm jocul. Ne dorim foarte mult acest lucru și așteptăm o prezență mare a spectatorilor. Sper că vor fi alături de noi, așa cum au fost de fiecare dată, iar la sfârșitul meciului cu Slobozia îmi doresc să le oferim victoria pe care ne-o dorim cu toții”, a spus antrenorul Călin Cheregi.

Duelul cu Avântul Periam de pe arena ”Mircea Chivu” a fost ultimul înaintea debutului în Liga a II-a de fotbal ediția 2023-2024. Primul meci oficial va avea loc în Valea Domanului, sâmbăta viitoare de la ora 11.00 cu Unirea Slobozia.

Cele mai citite

Related Articles