[AUDIO] CSM Reşiţa a dat emoţii „tigrilor”! Rosso-nerii, aproape de o surpriză în etapa a doua a Ligii Zimbrilor

După un start modest contra formaţiei CSM Focşani, handbaliştii rosso-neri au avut o tresărire de orgoliu în etapa a doua a turneului de la Sfântu Gheorghe. Fără cei patru străini aduşi în vară şi lipsită de aportul altor trei jucători, care absentează din cauza problemelor medicale, CSM Reşiţa s-a mobilizat exemplar şi a reuşit să dea o replică neaşteptat de bună puternicei formaţii CSM Bucureşti. „Tigrii” din capitală au condus la pauză cu 11-8, iar avantajul a crescut pe parcursul reprizei secunde. Cu trei minute înainte de ultimul fluier, bucureştenii conduceau cu 24-20, dar finalul a consemnat o spectaculoasă revenire a rosso-nerilor, care au înscris trei goluri fără a primi vreunul. A fost totuşi insuficient pentru un rezultat pozitiv. CSM Bucureşti a avut emoţii până la final, dar „tigrii” şi-au adjudecat în cele din urmă punctele cu scorul de 24-23.

Începutul de meci a fost mai slab, dar rosso-nerii au arătat atitudine şi au luptat până la capăt, a declarat după joc antrenorul Reşiţei, Bojan Butulija:

„În prima repriză noi am început ceva mai slab, am făcut zece greşeli tehnice şi am ratat cinci mingi de la semicerc; din cauza aceasta s-a făcut diferenţa de la pauză. În apărare am jucat foarte bine tot meciul, dar în prima repriză, din cauza greşelilor tehnice am permis adversarului să dea cinci sau şase goluri pe contraatac. În a doua repriză am continuat jocul bun din defensivă, am strâns rândurile în atac şi am reuşit să ajungem acolo, aproape; am avut şi ocazia să egalăm, dar asta este, n-a fost să fie. Suntem o echipă rănită, ne lipsesc şapte colegi din lot, iar în această conjunctură nefavorabilă pot spune că sunt fericit de cum am jucat. Sperăm să avem cât mai repede şi sprijinul handbaliştilor care ne lipsesc la acest turneu, şi atunci o să fie mult mai bine. Suntem puţini, băieţii sunt obosiţi, pentru că e greu să joci câte un meci pe zi. În acest moment, nu avem 16 jucători de acelaşi nivel pe care să îi folosim permanent. Va fi greu foarte greu în cel de-al treilea meci, aştept de la băieţi să lupte aşa cum au făcut-o azi, şi sper ca nimeni să nu se accidenteze. Vrem să luptăm, şi poate vom avea o şansă”, a declarat principalul de pe banca tehnică a Reşiţei.

CSM Reşiţa joacă joi, 17 septembrie ultimul meci al turneului de la Sfântu Gheorghe. În etapa a treia, de la ora 14:00, handbaliştii antrenaţi de Bojan Butulija şi Ilie Vaidasigan vor întâlni redutabila formaţie AHC Dobrogea Sud.

sursa foto: CSM Bucuresti