CSA Steaua va începe sezonul de primăvară în Valea Domanului. Daniel Opriţa: “În situaţia actuală, nu mi-aş fi dorit să jucăm la Reşiţa”

Antrenorul formaţiei CSA Steaua, Daniel Opriţa, a fost invitatul de onoare al Galei Fotbalului Cărăşean. Fostul fotbalist şi antrenor al Reşiţei a avut bucuria de a se reîntâlni aici cu vechi colegi şi prieteni, cu care s-a întreţinut într-o atmosferă amicală. Steaua nu trece printr-o perioadă foarte bună, a recunoscut principalul bucureştenilor, care a vorbit şi despre primul meci oficial din 2024. Steliştii vor da restart chiar pe terenul formaţiei reşiţene. Daniel Opriţa:

“Gala Fotbalului Cărăşean a fost un eveniment frumos, mă bucur că am fost prezent, îi mulțumesc prietenului Viorel Lolea că m-a invitat și mi-a făcut mare mare plăcere să fiu alături de reșițeni, de oamenii din Caraş-Severin.

Despre parcursul echipei pe care o antrenez, CSA Steaua, pot să spun că nu sunt foarte mulțumit. Mi-aș fi dorit mai mult, dar şi-au spus cuvântul schimbările pe care le-am făcut în lot. E al treilea an în care nu avem drept de promovare – în precedentele stagiuni am avut poziții bune în clasament, una chiar pe loc de  promovare directă. Pentru că nu putem promova, am încercat să mai schimbăm din jucători, și se pare că acomodarea celor au venit nu a fost așa rapidă cum am crezut. Dar sperăm și avem șanse să prindem playoff-ul – acesta e obiectivul, și după aceea o clasare cât mai bună.

Primul nostru meci din sezonul de primăvară va avea loc chiar aici, la CSM Reșița, nu știu dacă mi-aș fi dorit asta în acest moment. Sunt un susținător al echipei reşiţene și îmi doresc să ajungă în Liga I – dar în acest moment, și ei, şi noi avem nevoie de puncte. Eu îmi doresc să câștige echipa mea,  iar ambele formaţii să prindă playoff-ul. Ar fi ceva extraordinar, păcat că nu avem puncte mai multe, ca să fim pe un loc mai mai sigur în clasament. Va fi un meci greu și pentru noi, și pentru ei, fie ca echipa mai bună să câştige.”

După primele 15 runde disputate în Liga a II-a, CSA Steaua se află pe locul 7, cu 22 de puncte, iar rossonerii reşiţeni ocupă poziţia a 12-a, cu 20 de puncte. Meciul CSM Reşiţa-CSA Steaua, joc programat în cadrul celei de-a 16-a etape, se va disputa în data de 24 februarie.

Cele mai citite

Related Articles