CS Universitatea Reșița poate termina pe podium

106

Echipa feminină divizionară A de handbal CS Universitatea Reșița va evolua astăzi în deplasare, în etapa a 24-a a campionatului la ACS Crișul Chișineu Criș. Meciul va avea loc de la ora 16.30. Handbalistele pregătite de Cristian Busuioc sunt favorite la victorie, formația arădeană fiind ultima clasată în seria B și are doar un punct acumulat.

Experiența acumulată și unitatea sunt atuurile formației reșițene, după cum afirmă antrenorul Cristian Busuioc:

”Experiența pe am acumulat-o la nivel de divizia A, unitatea grupului și faptul că lucrăm în această formula de mulți ani, au determinat să se lege și consolideze foarte multe relații de joc. S-a dovedit că putem avea o echipă care să aducă rezultate. În schimb, dacă dorim mai mult sau să ne menținem aici, e clar că aven nevoie de mai mult. În primul rând de un lot mai numeros, care să include și jucătoare mai valoroase, pentru că doar așa putem face față concurenței”, a spus Cristian Busuioc.

Jucătoarele de la CS Universitatea Reșița își doresc să prindă podiumul seriei în care evoluează.

Înainte de jocul cu ultima clasată, CS Universitatea Reșița ocupă locul 4 în clasamentul Diviziei A, seria B, având 36 de puncte acumulate. Lideră în seria B este CSM Slatina cu 48 de puncte, urmată de CS Minaur Baia Mare cu 45 de puncte, iar podiumul este încheiat de SC Mureșul Târgu Mureș cu 39 de puncte.

După duelul din deplasare, Reșița va evolua duminică, 7 mai pe teren propriu, În polivalenta reșițeană, CS Universitatea Reșița întâlnește echipa CS Dacia Mioveni.

sursa foto: CS Universitatea Reșița

Cristina Corocan