CS Universitatea Reșița a dominat Campionatele Naționale de marș

65

Cu 9 medalii s-au întors sportivii de la CS Universitatea Reșița de la Campionatele Naționale de marș, desfășurate la București, la Complexul Lia Manoliu. Antrenorul Octavian Măzăran, directorul CS Universitatea Reșița a menționat care sunt rezultatele obținute de sportivii reșițeni:

5 dintre medalii au fost cucerite la feminin, după cum urmează la senioare, în proba de 10 km : aur – Ana Veronica Rodean și argint- Mihaela Acatrinei, sportive cu dublă legitimare, CSU Reșița-CS Unirea Alba Iulia. Alexandra Aichimoaei a ocupat locul IV, fiind la o diferență de câteva secunde de a obține medalia de bronz. La tineret, Mihaela Acatrinei a luat aurul, iar Bianca Molnar, bronzul.”

Atletul Narcis Mihăilă a câştigat titlul de campion naţional în proba de 50 km marş, cu timpul de 4 ore 28 minute și 20 de secunde. Pe locul al doilea s-a clasat coechipierul său Florin Alin Ştirbu, iar pe locul al treilea alt sportiv legitimat la CSU Reşiţa, Atila Balog.

CSU Reşiţa s-a impus în clasamentul general pe echipe, atât la feminin, cât şi la masculin.

Campionatele naționale de 50 și 10 km au fost ultimele pe anul acesta pentru mărșăluitorii reșițeni, doar săptămâna viitoare se vor mai desfășura Campionatele Balcanice de cros, la care sportivul CS Universitatea Reșița, Cătălin Atănăsoaie va face parte din echipa României.

Cristina Corocan