Echipa masculină de handbal CS Caraş-Severin a învins pe CSM Oradea, cu 35-30 (17-12), într-o partidă de verificare disputată miercuri, 5 septembrie, la Sala Polivalentă din Reşiţa.

cs caras severin - csm oradeaA fost ultimul test pentru CS Caraş-Severin, înaintea startului Ligii Naţionale masculine de handbal, care aduce pentru formaţia cărăşeană partida cu Politehnica Timişoara, luni, 16 septembrie, de la ora 19.30.

În meciul de verificare cu divizionara A CSM Oradea, antrenorul Aihan Omer a mizat şi pe trei juniori II de la Liceul Teoretic Traian Vuia din Reşiţa, Raul Heimbach, Adrian Ionescu şi Sebastian Sonohat. Principalii marcatori ai echipei CS Caraş-Severin au fost Nicuşor Negru, cu 9 goluri şi Ilie Vaidasigan, cu 6 goluri. Nu au jucat, fiind menajaţi, Adrian Petrea şi Florin Cuciula, iar extrema Sebastian Pârvan este încă în perioada de recuperare după operaţia suferită în primăvara acestui an.

CS Caraş-Severin a încheiat seria meciurilor de verificare cu un bilanţ pozitiv, patru victorii (două cu Radnicki Kragujevac şi câte una cu selecţionata Bahreinului şi CSM Oradea) şi două înfrângeri (cu Partizan Belgrad şi RK Gorenje Velenje).