[UPDATE] CS Caraş-Severin are un adversar facil în optimile Cupei României la handbal masculin

CS Caras Severin - Dinamo Pancevo

În urma tragerii la sorţi de marţi a meciurilor din optimile Cupei României la handbal masculin, CS Caraş-Severin va avea ca adversar pe HC Vaslui, echipă din eşalonul secund al handbalului românesc.

Coordonatorul de joc al echipei CS Caraș-Severin, Mihai Rohozneanu, a declarat în exclusivitate pentru Radio România Reșița că la prima privire pare că echipa sa pleacă cu prima șansă, dar și vasluienii s-au întărit cu Sandu Iacob, frații Ignat – care au jucat și la Poli Timișoara, iar antrenorul Leonard Bibirig pregătește foarte bine echipa. Avantajată a fost Steaua, care va întâlni o echipă de amatori, a mai spus Rohozneanu.

Poli Timişoara va avea o misiune mult mai dificilă în compania formaţiei Dinamo Bucureşti. Interesantă a fost tragerea la sorţi pentru Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, care va juca împotriva echipei a doua a clubului.

Celelalte partide ale optimilor:

HCM Constanţa-Energia Pandurii Târgu Jiu

Steaua Bucureşti-Victoria Bucureşti

CSM Călăraşi-CSM Bucureşti

CSU Suceava-Potaissa Turda şi

HC Odorhei-HCM Baia Mare.

Optimile de finală sunt programate în 5 martie, iar sferturile în 6 martie. În 7 martie va fi zi de pauză, urmând ca semifinalele să se joace în 8 martie. Finala va avea loc în 9 martie. Toate meciurile se vor disputa la Ploieşti. Deţinătoarea trofeului este HCM Constanţa.

(Daniel Babun)

 

 

Cele mai citite

Related Articles