CS Caraş-Severin a câştigat şi al doilea meci cu Radnicki Kragujevac

CS Caraş-Severin a învins duminică, 25 august, pe Radnicki Kragujevac, din Serbia, cu scorul de 27-21 (10-13), într-un meci amical disputat la Sala Polivalentă din Reşiţa.

vaidasigan-cuciula-cs-caras-severin

După o repriză în care oaspeţii au avut iniţiativa şi au terminat primele 30 de minute în avantaj de trei goluri, cărăşenii şi-au revenit în partea a doua a întâlnirii, cu Ioan Stan în prim-plan, autor a cinci goluri în meciul cu Radnicki. CS Caraş-Severin s-a impus în cele din urmă cu 27-21, la o diferenţă mai clară decât în meciul de sâmbătă, în care victoria a revenit tot gazdelor, cu 28-24.

Antrenorul sârbilor, Nedeljko Vuckovic a fost trimis în tribună încă din prima repriză, întrucât, nemulţumit de o decizie luată de arbitrul Mircea Carabeţ, şi-a scos tricoul şi  l-a aruncat pe jos, văzând astfel cartonaşul roşu pentru gestul nesportiv.

Antrenorul Aihan Omer a avut un lot restrâns numeric, fără accidentaţii Sebastian Pârvan şi Tudor Marta, dar şi fără golgheterul Campionatului Mondial de Handbal U-19, Nicuşor Negru. Astfel, tehnicianul echipei cărăşene a apelat şi la doi dintre juniorii de la Liceul Teoretic Traian Vuia din Reşiţa, făcându-şi apariţia pe teren, spre final, Raul Heimbach şi Sebastian Sonohat.

Cele mai citite

Related Articles