Cristi Bobar, președintele CSM Reșița: meciul cu Șoimii Lipova este foarte important pentru noi, obiectivul este victoria  

În penultima deplasare din playoff, CSM Reșița va juca cu Șoimi Lipova, meciul contând pentru etapa a 5-a a 2-a a returului Ligia a 3-a de fotbal și este programat vineri, 28 aprilie.

”Este un meci foarte important pentru noi. Va fi o partidă grea. Este clar, Lipova este o echipă care își dorește să promoveze cea în liga a 2-a chiar dacă nu o spune direct. Este clar că acesta este obiectivul lor, dar noi trebuie să fim concentrați pe jocul nostru și cred că nu vom pierde la Lipova. Apreciez foarte mult jucătorii și pe Călin Cheregi cu întreg staff-ul lui, pentru că au reușit să facă la CSM Reșița un grup foarte unit, ”vestiarul” e unit cum nu a fost de mult de mult timp așa. Sunt jucători tineri, o medie de vârstă în jur de 20 de ani care își doresc să joace în liga a 2-a. Sper să ne ajute Dumnezeu să ne îndeplinim obiectivul”,a spus președintele clubului din Valea Domanului, Cristi Bobar.

Partida Șoimi Lipova – CSM Reșița se va disputa vineri, de la ora 17.00.

sursa foto: Miruna Mihancea

Cele mai citite

Related Articles