Cosmin Ilie, cursă de argint la Mondialele masters din Polonia!

Atletul  Cosmin Ilie şi-a reconfirmat valoarea la Campionatele Mondiale masters din Polonia! Sportivul bănăţean şi-a adjudecat medalia de argint în proba de 800 m, grupa de vârstă M45, cu timpul de 2 minute şi 11 sutimi. El s-a aflat la doar 8 sutimi de secundă de aurul mondial. Talentatul veteran al atletismului bănăţean, unul dintre atleţii masters de top ai României, se pregăteşte la Caransebeş sub îndrumarea antrenorului emerit Cristian Dragomir, care şi-a felicitat sportivul printr-o postare pe contul de facebook:

“Sunt fericit că am din nou un vicecampion mondial de atletism! Ilie Cosmin, comandantul unității de pompieri din Caransebeș, a câștigat medalia de argint la 800m, M45, cu o performanță de timp excelentă, care reprezintă un nou record național și balcanic! Bravo, Cosmin, bravo echipei mele de antrenori si sportivi! Suntem cei mai buni, condițiile noastre sunt vitrege, dar….priceperea, tenacitatea, ambiția și dorința ne fac să fim extraordinari!”, a scris reputatul tehnician caransebeşean, care este şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Atletism.

Campionatele Mondiale indoor masters, competiţie programată în perioada 26 martie-1 aprilie, au reunit ]n Polonia 4000 de atleţi de pe toate continentele.

foto: facebook Romanian Masters Athletics

De același autor

Related Articles