[AUDIO] Copii, de ziua voastră sunteți așteptați la cros! Să ”Alergăm împreună pentru sănătate”!

În preajma Zilei de 1 iunie se vor desfășura în județul Caraș-Severin mai multe crosuri sub genericul ”Alergăm împreună pentru sănătate”. Primul va avea loc duminică, 29 mai la Reșița, de la ora 10.00 pe stadionul de atletism din cartierul Lunca Bârzavei. Inițiatorul este chiar unul dintre componenții echipei de marș a Clubului Sportiv Municipal – Clubului Universitatea Reșița, profesorul Doru Ursu, care a menționat că sunt așteptați la întreceri copii de pretutindeni.

Doru Ursu buna

Primii clasați la toate categoriile de vârstă, atât fete și cât și la băieți vor fi recompensați cu diplome, medalii, cupe și surprize dulci. De asemenea pentru copiii învingători vor fi oferite ore de relaxare la un club de joacă din Reșița sau vizite la Grădina Zoologică a orașului.

Pot participa la întreceri copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani, care se vor întrece pe diferite distanțe și categorii de vârstă.

Competiția este organizată cu sprijinul Asociației Oameni cu suflet din Reșița, împreună cu Primăria Reșița, Liceul Traian Vuia din oraș, CSM Reșița, Asociația Sportivă Fitness Amore Mio, Autoliv Reșița, precum și mai multor sponsori persoane fizice.

Următoarele întreceri, rezervate celor mici vor avea loc în 1 iunie, în localitățile Var și Tirol, iar în 4 iunie, la Dognecea.

cors 13051648_1729706547285769_8448316584484448640_n

(Cristina Corocan)

Cele mai citite

Related Articles