Constantin Din este noul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal

Fostul arbitru Constantin Din este noul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal. El a câştigat alegerile desfăşurate în cadrul Adunării Generale găzduite de hotelul Marriott din Capitală.

Constantin Din s-a impus în turul doi de scrutin în faţa preşedintelui în exerciţiu Alexandru Dedu, informează Agerpres. Din a fost votat de 157 de membri, în timp ce adversarul său a întrunit 66 de sufragii.

În primul tur, cei patru candidaţi la funcţia de preşedinte al FRH au fost votaţi după cum urmează: Constantin Din – 95 voturi, Alexandru Dedu – 79 voturi, Bogdan Voina – 48 voturi şi Maximilian Gavrilă – 1 vot.

La Adunarea Generală de alegeri au participat toţi cei 225 de membri afiliaţi cu drept de vot ai Federaţiei Române de Handbal.

Acum în vârstă de 53 de ani, Constantin Din este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti şi a fost arbitru internaţional IHF, oficiind la meciuri importante în ultimii 20 de ani – de la întrecerile europene la Campionate Mondiale şi Jocuri Olimpice. În prezent, el este om de afaceri şi observator EHF.

sursa foto: Agerpres

De același autor

Related Articles