Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a votat,  luni, în majoritate, în videoconferinţă, pentru reluarea competiţiilor în luna iunie.

Cu 12 voturi pentru şi patru împotrivă, Consiliul de Administraţie a votat propunerea federaţiei pentru Liga Naţională masculină de reluare a competiţiei pe 14 iunie, cu etapa a 24-a, urmând ca pe 18 iunie să se joacă etapa a 25-a, iar pe 21 iunie să se dispute etapa a 26-a. Pe 28 iunie vor avea loc restanţele Potaissa Turda – Dinamo (etapa a 10-a) şi SCM Poli Timişoara – HC Buzău (etapa a 23-a).

În procesul verbal încheiat luni, 4 mai nu se specifică nimic legat de situația echipelor aflate în partea de jos a clasamentului. Astfel cele două formații, CSM Reșița și HC Buzău, care speră să joace play out-ul nu știu nimic sigur despre cum se va proceda în cazul lor.

https://frh.ro/comunicat.php?id=740

Turneul Final Four al Cupa României se va disputa pe 24-25 iunie, iar semifinala CSM Bacău – Dinamo va conta şi pentru meciul restant din campionat (etapa a 20-a).

În Liga Naţională feminină, în data de 24 iunie, va avea loc restanţa AHCM Slobozia – CSM Bucureşti (etapa a 16-a).

Pe 16 iunie se vor disputa meciurile restante din sferturile Cupei României, SCM Rm. Vâlcea – HC Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti – CSM Slatina, iar pe 20-21 iunie va avea loc turneul Final Four.

Situaţia din Liga Florilor şi Liga Zimbrilor va fi reevaluată în Consiliul de Administraţie al FRH din 18 mai.