Componentele secției de gimnastică ritmică de la CSS, locuri meritorii la Cupa internațională Irina Deleanu  

Orașul Ploiești a găzduit o nouă ediție a Cupei internaționale de gimnastică ritmică ”Irina Deleanu”. Sportivele legitimate la CSS Reșița  au avut o comportare meritorie, cu locuri pe podium.

Este prima competiție de o mare anvergură din acest an unde am participat cu compoziții noi. Am reușit să ne mobilizăm și să ne învingem emoțiile. Cea mai mică reprezentantă a clubului nostru a fost Teodora Modure în vârstă de 6 ani, categoria junioare IV, la fără obiect a ocupat locul 4. Raisa David, 8 ani, la categoria junioare IV a obținut medalia de bronz la obiectul coardă și locul 7 la cerc. Daliana Făgăraș, categoria junioare II a obținut locul 7 la măciuci, Ariana Timișan, aceeași categorie, s-a situat a 7-a la panglică, iar Rebeca Grădinaru la categoria junioare a ocupat locul 4 la panglică și 5 la minge. Ana Maria Mihalache a obținut locul 4 la minge și 6 la cerc. Împreună cu Dana Tîrba am oficiat la această competiție în calitate de arbitru. Au participat mai multe sportive de la multiple cluburi din România, Turcia, Bulgaria, Israel, Republica Moldova”, a spus prof. Luminița Lațcu, una dintre antrenoarele reșițencelor.

Următoarea competiție majoră pentru gimnastele de ritmică de la CSS Reșița este Campionatul Național Școlar din luna mai, ce va avea loc la Târgu Mureș.

surs foto: CSS Resita

Cele mai citite

Related Articles