Complexul Municipal de Sport şi Sănătate ”Ioan Schuster” din Reșița se închide timp de o lună

Bazinul din Reşiţa va fi închis timp de o lună pentru lucrările de anuale de întreţinere, ce vor fi executate de la 1 august de către angajații complexului.

Vă informez că în luna august bazinul de înot este închis pentru lucrări de revizie a echipamentelor, ce au fost funcționale 24 din 24 h, pe o perioadă de 11 luni pe an. Se vor face verificări de revizie la stațiile de clorinare, ventilație a echipamentelor electrice, centralelor de încălzire a apei și se va face o verificare a instalațiilor sanitare în totalitate. Mă refer la dușuri, toalete și celelalte instalații sanitare. Se vor face reparații ale mobilierului în vestiare. Se vor zugrăvi în totalitate absolut tot ce înseamnă birouri și vestiare, se va dezinfecta cuva bazinului și se vor repara rosturile care s-au deteriorat în decursul anului. Se va trata cuva bazinului cu substanțele dezinfectante. În rest, reparații și revizii a tuturor echipamentelor care țin de buna desfășurare a activităților la acest bazin.

Reparațiile se vor efectua în totalitate cu personalul auxiliar al bazinului, deci nu va veni nimeni să ne ajute la așa ceva. Suntem 15 angajați și ne vom implica toți în aceste acțiuni. Se va face tot ce este necesar ca să creăm o atmosferă cât mai plăcută clienților, sportivilor de performanță și a tuturor care beneficiază de bazinul lor.  

Sunt aproximativ 500-600 de persoane care vin să frecventeze bazinul olimpic, de dimineața până seara, de la cei care practică sportul de performanță și până la cei de la cursurile de inițiere. Avem un flux continuu în fiecare zi, mai puțin duminică”, a spus Nicolae Ion, administratorul Complexului.

Activitatea la Complexul Municipal de Sport şi Sănătate ”Ioan Schuster” din Reșița va fi reluată la începutul lunii septembrie.

Cele mai citite

Related Articles