Christian Tamaş, învingător şi la Cupa Moş Crăciun! Laureaţii competiţiei, răsplătiţi cu medalii, cupe şi premii dulci

Asociația Județeană de Șah Caraș Severin a încheiat calendarul compețitional din 2021 cu o manifestare de suflet menită să-i răsplateasca pe cei mai merituoși dintre tinerii șahiști ai judeţului. Trofeul Moş Crăciun, competiție ajunsă la cea de-a XII-a ediție, a reunit la start 20 de copii și juniori din cei 28 selectați și invitați de conducerea asociației.

La final s-a impus clar și meritat Christian Arrydan Tamaș, urmat de Albert Marian Drăgoi și Alexandru David Korcsek.

La juniori 12 ani s-a impus Ion-Valentin Văduva , urmat de Cătălin Vlad-Aurelian Guțu și Bogdan Andrei Grecu – un jucător de numai 8 ani!.

La junioare locul I a fost ocupat, neașteptat, dar meritat, de Ana Maria Iulia Popovici, urmată de  Andreea Teodora Chilnicean și Maria Alexandra Birdeanu.

La junioare 12 ani s- a impus Alessia Andreea Costiș, urmată de Silvia-Mara Chilnicean și Carolina Șerban.

Sportivii clasati pe primele locuri au primit cupe și medalii din partea Asociaţiei Judeţene de Șah, dar toți au fost răsplătiţi cu dulciuri, grație contribuției aduse de Ion Ciuta, cel care a acordat un sprijin constant şahului cărăşean la ultimele competiţii din 2021.  

 „În numele Asociației Județene de Șah Caraș Severin, al tuturor șahistilor din județ, vă dorim tuturor cărășenilor sărbători fericite, alături de cei dragi!” este mesajul transmis de Mihai Bolintiş, preşedintele forului care patronează şahul cărăşean.

De același autor

Related Articles